دانلود مقاله موجبرهای نوری

دانلود مقاله موجبرهای نوری فیزیک موجبرهای نوری موجبرهای فیبر نوری موجبرهای نوری موجبرهای فیبر نوری دانلود مقاله موجبرهای نوری موجبرهای اپتیکی موجبرهای مستطیلی موجبرهای مخابراتی

 

 

pcs

 

موجبرهای نوری فهرست مطالب
فصل اول.. ۳
موجبرهای مستطیلی معمولی.. ۳
نامگذاری.. ۴
مشخصه‌های مکانیکی.. ۵
ابعاد.. ۵
شعاع انحناء گوشه‌های داخلی موجبر:.. ۶
ضخامت دیواره‌ها.. ۷
ماکزیمم تفاوت ضخامت دیواره‌ها.. ۷
خمش (انحناء) موجبر.. ۸
پیچش موجبر.. ۸
روش بریدن موجبر.. ۹
وزن و طولی موجبر.. ۹
فصل دوم.. ۱۰
موجبرهای مستطیلی پهن و نیمه پهن.. ۱۰
روش نامگذاری.. ۱۰
مشخصات مکانیکی.. ۱۱
ضخامت و ماکزیمم تفاوت ضخامت دیواره‌ها.. ۱۲
ابعاد خارجی.. ۱۲
مستطیلی بودن مقطع، خمش و پیچش.. ۱۲
وزن و طول موجبر.. ۱۳
فصل سوم.. ۱۴
موجبرهای مستطیلی فلکسیبل.. ۱۴
باند فرکانسی.. ۱۵
روش نامگذای.. ۱۵
برای روشن شدن مطلب به دو مثال زیر توجه کنید… ۱۶
مثال از روی نام ۶۳۶IEC-BR100BF نتیجه می‌گیریم.. ۱۶
مشخصات مکانیکی.. ۱۷
فشار هوا داخل موجبر.. ۱۷
مینیمم شعاع خمش.. ۱۷
ماکزیمم زاویه پیچش.. ۱۷
تعداد دفعات مجاز خمش و پیچش.. ۱۸
طول شاخه‌های موجبر.. ۱۸
فصل چهارم.. ۲۰
موجبرهای مستطیلی با تیغه‌های ضخیم طولی.. ۲۰
نامگذاری.. ۲۰
مشخصات مکانیکی.. ۲۲


مقدمه :
یکی از مهمترین قسمت‌های سیستم انتقال ، خط ارتباط آن است . ساده ترین نوع خط ارتباط از دو سیم موازی هم تشکیل شده ، که به آن خط دو سیمه می‌گویند . خط    دو سیمه برای انتقال فرکانس‌های رادیویی پایین مناسب است و مقدار تضعیف آن در این فرکانس‌ها کم است . در فرکانس‌های حدود گیگاهر تز تضعیف خط دو سیمه خیلی زیاد شده و از کابل هم محور استفاده می‌کنند . کابل هم محور از یک‌هادی استوانه ای توپر و یک‌هادی استوانه ای تو خالی با شعاع بیشتر تشکیل شده است . این دو به طور‌هادی هم محور قرار گرفته و عایقی بین آن‌ها را پر می‌کند . تضعیف کابل با از ۱ گیگاهرتز تا افزایش فرکانس زیاد شده و بنابر این کابلهای هم محور در فرکانس‌های ماکروویو فقط برای ارتباط در فاصله‌های کم ( حدود چند متر ) استفاده می‌شود به این دلیل است که در فرکانس‌های بالا و فواصل زیاد ، از نوع سوم خط ارتباط که موجبرنامیده می‌شود استفاده می‌کنند . موجبر ، لوله ای تو خالی و فلزی سخت یا قابل انعطاف است ، که موج در عایق داخل ان حد اکثراً هواست منتشر می‌شود . مقطع موجبر‌ها مستطیلی ،مربعی،دایروی،و یا بیضوی است ،متداول ترین و مپر مصرف ترین آن‌ها موجبر‌های مستطیلی است . موجبر‌های قابل انعطاف (فلکسیبل ) اکثراً مقطع بیضی دارند . شکل (۱)  انواع مختلف خطوط ارتباط را نشان می‌دهد . اولین بار در اواسط دهه ۱۹۳۰ ، موجبر به عنوان یک خط ارتباط به کار رفت . موجب ‌ها را می‌توان برای فرکانس‌های ۳% تا بیش از ۳۰۰ گیگاهرتز بکار برد ،ولی به علت اینکه در فرکانسهای پایین ابعاد آنها بزرگ و در فرکانسهای بالا کوچک می‌شوند عملاًبه جز در موارد استثنائی و محدود ، آنها را فقط برای فرکانسهای حدود ۱۰۰ گیگاهر تز براحتی می‌توان به کار برد…


فرمت فایل دانلود فرمت فایل: WORD

تعداد صفحات تعداد صفحات: 25

پس از ثبت دکمه خرید و تکمیل فرم خرید به درگاه بانکی متصل خواهید شد که پس از پرداخت موفق بانکی و بازگشت به همین صفحه می توانید فایل مورد نظر خورد را دانلود کنید. در ضمن لینک فایل خریداری شده به ایمیل شما نیز ارسال خواهد شد. لینک دانلود فایل به مدت 48 ساعت فعال خواهد بود.