مقدمه:
شرکت های دانش بنیان پدیده تقریباً جدیدی است که امروزه به گوش همه ما رسیده است. بسیاری از شرکتها به دنبال کسب این عنوان هستند تا بتوانند از مزایایی که برای این شرکتها وجود دارد بهرهمند گردند، اما به چه شرکتی شرکت دانش بنیان گفته میشود و برای دانش بنیان شدن چه ویژگیهایی باید داشته باشیم؟
تعریف شرکت دانش بنیان
رکت های دانش بنیان شرکت هایی هستند که همانند سایر شرکت ها و کسب و کارهای دیگر به دنبال موفقیت های تجاری هستند لیکن پایه و اساس کسب و کار آن ها علم و فناوری های بالاست و این عناصر بخش همیشگی و پایدار این شرکت ها و مزیت آنها به نسبت سایر کسب و کارها محسوب می شود. به عبارت دیگر شرکت های دانش بنیان بر خلاف بسیاری از شرکت های تجاری دیگر می توانند بدون یا با حداقل وابستگی به منابع فیزیکی همچون تجهیزات، دستگاه ها و ماشین آلات، ساختمان و زمین و … و تنها با اتکا به خلاقیت، دانش و مهارت های نیروی انسانی موجود در تیم و استفاده مناسب از دستاوردهای علمی آنها یا دیگران فعالیت کنند و جالب است بدانید به دلیل همین اختلاف و مزیت ها، میزان سودآوری و ارزش افزوده ای که در این شرکتها ایجاد می شود بسیار بالاتر از سایر کسب و کارهاست. ماهیت علمی این شرکت ها باعث شده که قشر دانشگاهی (دانش آموختگان، اساتید یا حتی دانشجویان) نقش بسیار مهمی در آن ایفا می کنند.
علیرغم باور غلط بخشی از جامعه که فکر میکنند شرکت های دانش بنیان تنها در حوزه فناوری های خاص مانند فناوری اطلاعات، نانو تکنولوژی، بایو تکنولوژی و … هستند، این شرکتها می توانند در حوزه های مختلف علمی همچون سلامت، کشاورزی، ماشین آلات، الکترونیک و روانشناسی و علوم دیگر باشند و محدود به هیچ علمی نیست.
شرکتهای دانش بنیان، شرکتهایی هستند که عنصر علم و دانش، بخش جداییناپذیر آنها محسوب میشود. به بیان دیگر شرکتهای دانش بنیان میتوانند هیچگونه مال قابل لمس و مادی نظیر زمین، ماشین آلات و دستگاهها و تجهیزات تولید نداشته باشند و صرفاً با ترکیب دانش، فناوری و تخصصهای علمی و پژوهشی، فعالیت کنند.
فهرست مطالب:
مقدمه
تعریف شرکت دانش بنیان
اهداف شرکت های دانش بنیان
انواع شرکت های دانش بنیان
ویژگی های شرکت دانش بنیان
و…
فرمت فایل: پاورپوینت
تعداد صفحات: 21
مطالب مرتبط