دانلود مقاله امضا دیجیتال تحقیق مقالات امضای دیجیتال مقاله درباره امضای دیجیتال تحقیق دانلود مقاله امضای دیجیتال مقاله امضاء دیجیتال دانلود مقاله امضا دیجیتال دانلود مقاله امضای دیجیتال مقاله درمورد امضای دیجیتال تحقیق امضای دیجیتال تحقیق در مورد امضای دیجیتال تحقیق در مورد امضای دیجیتالی دانلود تحقیق امضای دیجیتال دانلود مقاله درباره امضای دیجیتال
مقدمه
یک امضا دیجیتال نوعی رمزنگاری نامتقارن است. هنگامی که پیغامی از کانالی ناامن ارسال میشوند، یک امضای دیجیتال که به شکل صحیح به انجام رسیده باشد میتواند برای شخص گیرنده پیام دلیلی باشد تا ادعای شخص فرستنده را باور کند و یا به عبارت بهتر شخص گیرنده از طریق امضای دیجیتال میتواند این اطمینان را حاصل کند که همان شخص فرستنده نامه را امضا کرده است و نامه جعلی نیست. امضاهای دیجیتال در بسیاری از جنبهها مشابه امضاهای سنتی دستی هستند؛ انجام امضاهای دیجیتال به شکل صحیح بسیار مشکلتر از یک امضای دستی است. طرحها فایل امضای دیجیتال بر مبنای رمزنگاری نامتقارن هستند و می بایست به شکل صحیح صورت گیرد تا موثر واقع شود. همچنین امضاهای دیجیتال میتوانند امضاهایی غیرقابل انکار را ایجاد کنند به این معنی که شخص امضاکننده نمیتواند تا زمانی که کلید شخصی فرد به صورت مخفی باقی مانده است، ادعا کند که من این نامه که امضای من را به همراه دارد، امضا نکرده ام. ولی در زمانی که کلید شخصی فرد در شبکه از حالت مخفی خارج شود یا زمان اعتبار امضای او به اتمام برسد شخص میتواند امضای دیجیتال خود را انکار کند هرچند که در این حالت نیز با وجود ساختار قوی امضای دیجیتال، این امضا اعتبار خود را حفظ میکند. پیغامهای امضا شده با امضای دیجیتال امکان ارائه به صورت یک رشته بیتی را دارند. مانند: پست الکترونیک، قراردادها و یا پیام هایی که از طریق قواعد رمزنگاریهای دیگر ارسال شده باشند.
امضاهای دیجیتال اغلب برای به انجام رساندن امضاهای الکترونیکی به کار میروند. در تعدادی از کشورها، مانند آمریکا و کشورهای اتحادیه اروپا، امضاهای الکترونیکی قوانین مخصوص به خود را دارند. هرچند، قوانین درباره امضاهای الکترونیکی همواره روشن نمیسازند که آیا امضاهای دیجیتال به درستی به کار گرفته شده اند و یا اهمیت آنها به چه میزان است. در حالت کلی قوانین به شکل واضح در اختیار کاربران قرار نمیگیرد و گاهی آنان را به گمراهی می کشاند.
–
فهرست مطالب
مقدمه
مشخصات امضای دیجیتال
معایب امضای دیجیتال
مزایای امضای دیجیتال
سخت افزار امضای دیجیتال
امضای دیجیتال در ایران
داشتن امضای دیجیتال از کجا؟
سابقه اجرای طرح امضای دیجیتال
کلید عمومی رمزنگاری
تولید کلید
پروتکل رمز نگاری
نتیجه گیری
منابع
فرمت فایل: WORD,PPT
تعداد صفحات: 21
مطالب مرتبط