مقاله درباره سیگنال تلویزیون

این تحقیق در مورد سیگنال تلویزیون می باشد و به طور کامل مراحل ارسال سیگنال از فرستنده تا رسیدن به گیرنده تلویزیون را بیان می نماید. این تحقیق به دانشجویان رشته های برق (الکترونیک ، الکتروتکنیک) و دیگر رشته های مرتبط با آن پیشنهاد می گردد.

مقدمه
بشر همواره در طی تاریخ برای برقراری ارتباط روش های مختلفی را بکار گرفته از جمله دود ، کبوتر ،چاپار و… . با گذشت زمان ، بشر توانسته با تغییر در محیط پیرامونش و با اتکا بر ساخته های دست خود ، تمدن بزرگی را فراهم آورد . انسان به جایگاه کنونی خود هرگز راضی نشده و علاوه بر موارد کمی ، بیش از پیش به کیفیت تجهیزات و امکانات ساخته خود می اندیشد  .یکی از این امکانات ، سیستم های مخابراتی و وسایل ارتباطی هستند . سیستم های مخابراتی اطلاعات را از مبدا به مقصدی آن طرف تر می فرستند . کاربرد سیستم های مخابراتی متعدد می باشند .

اکنون پس از یک قرن نیم مهندسین مخابرات تا آنجا پیش رفته اند که بینندگان تلویزیونی فضانوردان مشغول کار در فضا را می بینند .تلفن , رادیو و تلویزیون بخش های جدا نشدنی از زندگی امروزی هستند . مدارهای دوربردی در جهان به وجود آمده است که نوشته , داده , تصویر منتقل می کنند . کامپیوترها از طریق شبکه های بین قاره ای با هم صحبت می کنند , و می توانند تقریبا تمام وسایل برقی منزل را کنترل کنند . دستگاه های مخابرات بی سیم شخصی هرجا برویم ارتباط مان را حفظ می کنند . مسلما نسبت به دوران مورس گام های بزرگی برداشته شده است . باز هم مسلما در دهه های آینده پیشرفته های بسیاری در زمینه ی مهندسی مخابرات صورت خواهد گرفت .

اجزای سیستم مخابراتی
هر سیستم مخابراتی چند جز اصلی دارد , فرستنده , کانال مخابراتی و گیرنده

فرستنده
سیگنال ورودی را پردازش می کند تا یک سیگنال مخابراتی مناسب با مشخصات کانال انتقال ایجاد کند. پردازش سیگنال برای انتقال تقریبا همیشه با مدولاسیونهمراه است و می تواند شامل کدگذاری هم بشود.

کانال مخابراتی
محیطی الکتریکی است که پلی بین منبع و مقصد است . این کانال می تواند یک زوج سیم , یک کابل هم محور , یک منبع رادیویی , یا پرتو لیزر باشد. هر کانالی مقداری تلفات و تضعیفانتقال دارد , پس با افزایش فاصله توان سیگنال به تدریج کم می شود.

گیرنده
گیرنده روی سیگنال خروجی کانال عمل کرده , سیگنال مناسب را برای مبدل واقع در مقصد فراهم می کند . در عمل گیرنده شامل تقویت برای جبران تلفات انتقال و دمدولاسیون و کدگشایی برای معکوس کردن پردازش سیگنال انجام شده در فرستنده می باشد . فیلترکردن نیز عمل مهم دیکری است که در گیرنده انجام می شود .

فهرست مطالب
مقدمه
اجزای سیستم مخابراتی
فرستنده
کانال مخابراتی
گیرنده
ارسال پیام
انواع انتقال
روش کار دستگاه تلویزیون
لامپ تصویر
تصاویر متحرک
خطای دید
تلویزیون آنالوگ
مشکلات انتشار امواج به صورت آنالوگ
مشکل تلویزیون آنالوگ
گذر از تلویزیون آنالوگ به دیجیتال
تلویزیون دیجیتال
تفاوت تلویزیون دیجیتال با آنالوگ
مزایای سیستم دیجیتال
دریافت سیگنال دیجیتال
اصطلاحات دیجیتالی
دستگاه گیرنده دیجیتال تلویزیون
کارکرد و اهمیت آن گیرنده دیجیتال تلویزیون
تلویزیون کابلی


فرمت فایل دانلود فرمت فایل: WORD

تعداد صفحات تعداد صفحات: 25

پس از ثبت دکمه خرید و تکمیل فرم خرید به درگاه بانکی متصل خواهید شد که پس از پرداخت موفق بانکی و بازگشت به همین صفحه می توانید فایل مورد نظر خورد را دانلود کنید. در ضمن لینک فایل خریداری شده به ایمیل شما نیز ارسال خواهد شد. لینک دانلود فایل به مدت 48 ساعت فعال خواهد بود.


مطالب مرتبط