مقاله فرآیندهای ماشینکاری سایشی

دانلود مقاله فرآیندهای ماشینکاری سایشی

فرایند ماشینکاری سایشی
سنگ‌ زنی
متداولیرین فرآینده ماشینکاری سایشی سنگ‌زنی است. دراین فرآیند دانه‌‌‌‌های ساینده به شکل یک چرخ به یکدیگر چسبانیده شد‌‌‌هاند. عملکرد یک چرخ سمباده بشدت تابع ماده چسباننده و همچنین آرایش فضایی دانه‌‌‌‌های سایند (موسوم به ساختار) آن است.
ساختار چرخ سمباده- چگونگی قرار گرفتن ذرات ساینده نسبت به یکدیگر ساختار نامیده می‌شود. اگر دانه‌ها خیلی نزدیک هم باشند “فشرده” و اگر دور از یکدیگر باشند “باز” نامیده می‌شوند. چرخهای سمباد‌‌‌های که دارای ساختار باز هستند حفره‌‌‌های تراشه بزرگتر ولی در عوض لبه ‌‌‌های برنده کمتر در واحد سطح دارند. (شکل۷-۲۷)
در سنگ‌زنی تراشه‌‌‌‌ها‌کوچکند، ولی اصول مکانیزم تشکیل آنها‌ همان فشردن و برش است که در فصل ۲۱ برای تراشکاری معمولی فلزات مورد بحث قرار گرفت. در شکل(۸-۲۷) تراشه‌‌‌‌های فولادی حاصل از فرآیند سنگ‌زنی با بزرگ نمایی زیاد نشان داده شده است. دراین تراشه‌ها‌ همان ویژگیها پیشانی برش و ساختار لایه‌ای تراشه‌های دیگر فرآیندهای ماشینکاری دیده می‌شود غالباُ تراشه‌ها‌ آنقدر انرژی حرارتی دارند که می‌سوزند و یا در هوا ذوب می‌شوند. اگر در حین سنگ‌زنی از سیال تراشکاری استفاده نشود، تراشه ‌‌‌های سوزان بصورت جرقه مشاهده می‌شوند. در حالیکه در سنگ‌زنی سرعت تراش بالاست، مقادیر تغذیه و عمق تراش کوچکند و در نتیجه اعداد توان مصرفی ویژه بسیار بالاست. از آنجا که عمل تراشیدن نسبت به خراشیدن یا ساییدن قطعا‌کارآیی بیشتری دارد. شکستن دانه‌‌‌ها‌ و بیرون آمدن آنها‌ از داخل چسب پدید‌‌‌های طبیعی در جهت تیز نگه داشتن دانه‌‌‌‌هاست. باکند شدن دانه‌‌‌ها‌ نیروی تراش بیشتر می‌شود و تمایل دانه‌‌‌ها‌ برای شکستن یا خارج شدن چسباننده افزایش می یابد.کنده شدن دانه‌ها با تغییر چسب موسوم به درجه کنترل می‌شود.


فرمت فایل دانلود فرمت فایل: WORD

تعداد صفحات تعداد صفحات: 36

پس از ثبت دکمه خرید و تکمیل فرم خرید به درگاه بانکی متصل خواهید شد که پس از پرداخت موفق بانکی و بازگشت به همین صفحه می توانید فایل مورد نظر خورد را دانلود کنید. در ضمن لینک فایل خریداری شده به ایمیل شما نیز ارسال خواهد شد. لینک دانلود فایل به مدت 48 ساعت فعال خواهد بود.


مطالب مرتبط