پاورپوینت آموزش ASP 3.0 برای مبتدیان ۲۲ اسلاید

دانلود پاورپوینت آموزش ASP 3.0 برای مبتدیان ۲۲ اسلاید ppt
معرفی ASP 3.0 برای مبتدیان – قسمت اول
همان طور که مستحضر هستید، صفحات وب به دو دسته ایستا (Static) و پویا (Dynamic) تقسیم می شوند. صفحات Static صفحاتی هستند که همواره ثابت بوده و تغییر پیدا نمی کنند. اما صفحات Dynamic، بر خلاف آنها، همواره به صورت دینامیکی در حال تغییر هستند. علاوه بر تقسیم بندی بالا، صفحات وب را به دو دسته صفحات سمت کاربر (Client Side) و سمت سرور (Server Side) نیز تقسیم می کنند. کد اصلی صفحات Server Side، از دید کاربران مخفی می ماند و کاربران به کد اصلی این گونه صفحات دسترسی ندارند. این صفحات بر روی سرور اجرا می شوند.

صفحات Client Side، صفحاتی هستند که بر روی کامپیوتر کاربر اجرا می شوند و در نتیجه، کاربر به کد اصلی دسترسی دارد. کدهای جاوااسکریپت از این گونه صفحات هستند. برای ایجاد نمودن صفحات دینامیکی، از تکنولوژیهای مختلفی نظیر ASP, PHP, ASP.NET, JSP و … استفاده می کنند. ASP تکنولوژی است که توسط شرکت Microsoft ایجاد شده و می بایست بر روی سرور ویندوز (Windows) اجرا شود. ASP مخفف عبارت Active Server Pages به معنای صفحات فعال سرور می باشد.

حال شاید این سوال برای شما پیش بیاید که اگر صفحات Server Side نظیر ASP، بر روی سرور اجرا می شوند، پس چگونه آنها را بر روی کامپیوتر خود اجرا نمائیم؟ مایکروسافت برای حل این مشکل، از IIS در ویندوزهای ۲۰۰۰,XP و PWS در ویندوزهای ۹۸,ME استفاده می کند. این نرم افزارها به شما این اجازه را می دهند که در حقیقت، یک سرور مجازی بر روی کامپیوتر خود ایجاد نمایید. PWS مخفف عبارت Personal Web Server و IIS هم مخفف Internet Information Services می باشد.

آموزش ASP 3.0 برای مبتدیان – قسمت دوم
در این درس مروری بر متغیرها و VBScript خواهیم داشت… + در نوشتن این آموزشها، از کتاب Sams Teach Yourself Active Server Pages 3.0 in 21 Days استفاده شده است. متغیرها متغیرها (Variables) را می توان همانند جعبه ای در نظر گرفت که محتوی یک مقدار می باشند. حال این مقدار می تواند یک عبارت رشته ای، یا یک عدد و یا یک مقدار درست (True) یا غلط (False) باشد. از متغیرها، می توان برای نگه داشتن اطلاعات ورودی که از کاربر گرفته شده است،

استفاده نمود (در درسهای بعدی در مورد چگونگی انجام این کار، توضیح خواهم داد). برای تعریف یک متغییر، از کلمه کلیدی Dim استفاده می شود. بدین صورت که ابتدا کلمه Dim آمده و سپس، بعد از گذاشتن یک جای خالی (Space)، نام متغیر مورد نظر خود را می نویسیم:
Dim NameOfVariable
برای مقداردهی به متغیرها، می بایست نام متغیر را نوشته، سپس علامت تساوی (=) را گذاشته و بعد از آن، مقدار مورد نظر خود را به متغیر بدهید:
NameOfVariable = “Hello! World”


فرمت فایل دانلود فرمت فایل: پاورپوینت

تعداد صفحات تعداد صفحات: 22

پس از ثبت دکمه خرید و تکمیل فرم خرید به درگاه بانکی متصل خواهید شد که پس از پرداخت موفق بانکی و بازگشت به همین صفحه می توانید فایل مورد نظر خورد را دانلود کنید. در ضمن لینک فایل خریداری شده به ایمیل شما نیز ارسال خواهد شد. لینک دانلود فایل به مدت 48 ساعت فعال خواهد بود.


مطالب مرتبط