این پروپوزال در مورد بررسی میزان تاثیر نشریات محلی بر نگرش فرهنگی مخاطبان (رشته تبلیغ و ارتباطات فرهنگی) می باشد. پروپوزال کامل و آماده ، نگارش حرفه ای براساس اصول پروپوزال نویسی ، منبع نویسی داخل متن و پاورقی
مقدمه:
نشریات محلی نمایندهی آداب و رسوم به طور کلی فرهنگ آن زیست بوم هستند. در این میان نشریاتی موفقترند، که توانستهاند با تکیه بر منابع بومی مطالب مفیدتری را ارائه دهند.دریافتهای بومی به تقویت اذهان مردم آن منطقه می انجامد و درهای جامعهپذیری را میگشاید. بدون این شاخصه، نشریهی بومی با یک نشریهی سراسری تفاوتی ندارد.تمام هارمونی یک نشریهی محلی در این خلاصه میشود که زیرساختِ تعلق به خرده فرهنگ محلی را به دست فراموشی نسپارد .
دست اندرکاران این نشریه باید به خاطر بسپارند که رسالت روزنامه نگاری حرفهای آنها وابستگی مستقیمی با اصل برقراری ارتباط با مخاطبان بومی دارد. نشریهی محلی رسالت خاص خود را دارد.شفاف سازی و ایجاد فضایی که در آن فضا قدرت آگاهی بخشی و نقادی به بالاترین میزان برسد. نشریات محلی باید آن قدر مقبولیت و سندیت پیدا کنند، که مرجعیت مطالب و اخبار محلی در دست آنان باشد.
و این به آن معناست که روزنامه محلی به حدی از مستند سازی رسیده است، که نقش مرجع را پیدا کرده است.این اوج منزلت و اعتباری ست که یک نشریهی محلی میتواند پیدا کنند.جهان امروز جهان حرفها وشعارهای کلی نیست. زیباترین و جامع ترین فونکسیون و کارکرد نشریات محلی برقراری پیوند و همبستگی میان مردم آن اجتماع است.تمام طبقات و اقشار جامعه به نشریه بومی احتیاج دارند.باید به گونهای ذائقهی اجتماع را جهت دهی کرد،که در سبد خرید هر خانوادهی ایرانی، نشریات جایگاه تثبیت شده باشند .در این تحقیق سی شده تا رابطه معنا دار بین تاثیر نشریات محلی استان خوزستان را بر نگرش فرهنگی مخاطبان بررسی کنیم.
فهرست مطالب:
مقدمه
بیان مسئله
پیشینه تحقیق
ضرورت و اهمیت موضوع
اهداف تحقیق: اهدف اصلی و فرعی
سوالات تحقیق: سوالات اصلی و فرعی
فرضیات تحقیق: فرضیات اصلی و فرعی
روش تحقیق
جدول زمانبندی شده انجام پایان نامه
منابع
فرمت فایل: WORD
تعداد صفحات: 19
مطالب مرتبط