طرح توجیهی تولید مربا، شربت، شور، ترشی و حلوا
توضیحات:
طرح توجیه فنی، مالی و اقتصادی (BP) تولید مربا، شربت، شور، ترشی و حلوا با ظرفیت ۳۸۵۰۰۰ عدد که توسط کارشناسان متخصص نگارش و جمع آوری شده است.
مقدمه:
یکی از دغدغه های اساسی انسان از عصر حجر تا عصر حاضر تامین غذای مورد نیاز خود بوده است که در اعصار مختلف به گونه های مختلف به منصه ظهور رسیده است. انسان اولیه به دلیل عدم دسترسی به تکنولوژی در تهیه و تولید مواد غذایی سبد غذایی محدود خود را به سختی تهیه می کرده. در عصر حاضر علیرغم وجود تکنولوژی تولید و بهره وری بالا رشد جمعیت و تنوع طلبی انسان در مصرف مواد غذایی مختلف، همچنان دغدغه های تامین مواد غذایی را همانند دوران انسانهای اولیه (اما در شکل مدرن) به قوت خود باقی گذاشته است. بطوریکه بعضی از عالمان علم اقتصاد بحران غذا را بعنوان یکی از مهمترین مشکلات آینده بشر تصور می کنند در این میان رابرت توماس مالتوس از معروفترین اقتصاد دانان بدبین معتقد است جمعیت بشر بصورت تصاعد هندسی رشد می کنند ولی رشد تولید مواد غذایی بدلیل وجود محدودیتهایی مانند آب و زمین و … بصورت تصاعد حسابی است. بنابراین در آینده رشد جمعیت از رشد تولید غذایی پیشی گرفته و قحطی و گرسنگی سراسر جهان را فرا میگیرد.
لذا در این زمان تولید تولید مواد غذایی بسته بندی شده که مدت نگهداری آنها زیاد است ضروری به نظر میرسد از طرفی در کشور ما ایران که با کمبود صنایع تبدیلی محصولات باغی روبرو هستیم لزوم ایجاد صنایع تبدیلی جهت جلوگیری از ضایعات بیش از اندازه محصولات باغی بیشتر احساس میشود. در این راستا شرکت تعاونی قصد دارد جهت رسیدن به این مقصود و همچنین ایجاد اشتغال ضمن به حرکت در آوردن چرخ کوچکی از چرخهای اقتصاد کشور با راه اندازی خط تولید شربت خود نیز به سود اقتصادی مناسب دست یابد. و این امر ممکن نیست جز با توکل به خداوند متعال، کوشش و همکاری اعضای شرکت و کمک مسئولین.
فهرست مطالب:
خلاصه طرح
مقدمه
توجیه اقتصادی طرح
۱- سرمایه گذاری ثابت
جمع کل سرمایه گذاری ثابت
۲- هزینه های جاری طرح
جدول هزینه های جاری طرح
جدول هزینه های ثابت ومتغیر تولید
سرمایه در گردش
جدول سرمایه گذاری
۳- ظرفیت تولید
۴- متوسط قیمت فروش واحد
۵- فروش کل
۶- قیمت تمام شده هر واحد تولید
۷- محاسبه نقطه سربه سر
۸- میزان فروش در نقطه سربه سر
۹- سود ناویژه
۱۰- محاسبه سود ویژه
۱۱- نرخ برگشت سرمایه
۱۲- دوره برگشت سرمایه
مناسب برای:
– اخذ وام بانکی از بانک ها و موسسات مالی اعتباری
– گرفتن وام قرض الحسنه خود اشتغالی از صندوق مهر امام رضا
– ارائه طرح به منظور استفاده از تسهیلات بنگاه های زود بازده
– گرفتن مجوز های لازم از سازمان های دولتی و وزارت تعاون
– ایجاد کسب و کار مناسب با درآمد بالا و کارآفرینی
– مناسب جهت اجرای طرح کارآفرینی و ارائه دانشجویی
مناسب جهت اجرای طرح کارآفرینی و ارائه دانشجویی
در قالب فایل PDF
فرمت فایل: pdf
تعداد صفحات: 16
مطالب مرتبط