پاورپوینت خط تولید ژلاتین
مقدمه:
ژلاتین معمولاً بهعنوان عامل ژله ای کننده در صنایع غذایی، داروسازی، عکاسی و لوازم آرایشی و بهداشتی بهکار میرود. مواد حاوی ژلاتین و یا چیزهایی با عملکرد مشابه این ماده، ژلاتینی نامیده میشوند. ژلاتین یک گونه تغییرناپذیر هیدرولیز شده از کلاژن است و به عنوان یک ماده خوراکی طبقهبندی شدهاست. ژلاتین در ساخت برخی آبنباتهای چسبناک و نیز فرآوردههایی مانند ژله، مارشمالو (marshmallow) و برخی ماستهای کمچرب بهکار برده میشود.
فهرست مطالب:
مقدمه
مصارف و کاربردهای ژلاتین
مصارف داروئی
مصارف صنعتی
محصولات جنبی تولید ژلاتین
روش تولید ژلاتین
شماتیک تولید ژلاتین
مرحله آماده سازی مواد اولیه
مرحله هضم اسیدی
مرحله هضم قلیایی و استخراج ژلاتین
مرحله شستشو
مرحله فیلتراسیون، تبادل یونی و خشک کردن، آسیاب و بسته بندی
فرایند آنزیمی
مناسب جهت استفاده دانشجویان رشته صنایع غذایی
در قالب فایل پاورپوینت و قابل ویرایش
فرمت فایل: pptx
تعداد صفحات: 20
مطالب مرتبط